ΠΕΡΔΙΚΛΩΘΗΚΑ

 Λοιπόν τελικά αυτά τα οικονομικά και χρηματοοικονομικά θέματα είναι τόσο περίπλοκα, που ούτε οι ειδικοί δεν μπορούν να βγάλουν εύκολα άκρη. Πόσο μάλλον οι απλοί δημοσιογράφοι ή το ευρύ κοινό. Ως αποτέλεσμα οι πληροφορίες που μεταδίδοντα από τα ΜΜΕ είναι ή μοιάζουν τόσο μπερδεμένες, που δημιουργούν μια γενικευμένη απορία και σύγχυση ως προς το τι στο καλό πραγματικά συμβαίνει. Αν και όλοι μια άποψη θα την εκφράσουμε, για την τιμή των όπλων, είναι ίσως η πρώτη φορά που βλέπω τον μέσο πολίτη τόσο απορημένο, και τόσο εξαναγκασμένο να παραδεχτεί ότι, αυτός, ο έλληνας που όλα τα ξέρει, κάποια πράγματα δεν τα καταλαβαίνει.

Ως αφελής alien έλλην, θέλω να ελπίζω ότι είναι εξ’ αιτίας αυτής της σύγχυσης που οι καταγγελίες που έκανε ο κύριος Καμμένος προ καιρού πέρασαν εντελώς, μα παντελώς στο ντούκου, απ΄ όλα μα όλα τα κόμματα στη Βουλή αλλά και τους δημοσιογράφους. Προσωπικά προσπάθησα να βγάλω μια άκρη με αυτά τα ρημάδια τα CDS και, αν κατάλαβα καλά, τονίζω ΑΝ κατάλαβα καλά, ο κύριος Καμμένος έχει κατηγορήσει τον πρωθυπουργό της χώρας σχεδόν για εσχάτη προδοσία! Πέρα από τις πρώτες χλιαρές αντιδράσεις, κανένα , μα κανένα κόμμα / εισαγγελέας / ΜΜΕ δεν απαίτησε από τον εν λόγω βουλευτή να προσκομίσει αποδείξεις γι’ αυτά που λέει, αλλιώς να μη μιλάει καθόλου. Ούτε ο κόσμος κατάλαβε, και που να καταλάβει, με τέτοια μπερδεψούρα. Σαν να βλέπω τα παππούδια στα καφενεία να ρωτάνε το ένα το άλλο όλο απορία: «Τι τον είπε; Μπρόκα;», «Τι πράμα είναι πάλι κι αυτό το μπρόκα;», «Μήπως εννοεί πρόκα;» «Μπα, κάτι άλλο είναι, μπρόκα είπε, κάτι κακό θα ‘ναι», «Δηλαδή τώρα τον έβρισε;» «Σα να λέμε, τι τον είπε; Σαν να τον είπε ρεμπεσκέ, σαν να τον είπε βλάκα, ας πούμε, για πιο χοντρό;» «Μπα μάλλον δεν είναι πολύ χοντρό γιατί δεν το πολυδώκανε σημασία».

Αν δεν κατάλαβα καλά συγχωρείστε με. Ή έστω εκδώστε κάνα εγχειρίδιο «Ελληνική Οικονομία: Το Φαλιμέντο σε Απλά Ελληνικά» μπας και βγάλουμε τη σωστή άκρη.

Advertisements
This entry was posted in ΩΡΑΙΟΣ ΩΣ ALIEN and tagged , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s