ΣΟΥΠΑΜΟΥΠΕΣ ΚΙ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΞΟΥΜΟΥΞΟΥΤΟΥ

Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι οι δηλώσεις των δύο αρχηγών μετά το ναυάγιο της Οικουμενικής Κυβέρνησης θυμίζουν πολύ παιδικό καβγά γύρω από ένα κουβαδάκι;

Πολλοί ισχυρίζονται ότι Παπανδρέου και Σαμαράς  τα έχουν συμφωνήσει και τα έχουν  πολύ καλά μεταξύ τους. Ότι οι διαφωνίες και τα μαλώματα είναι για τα μάτια του κόσμου, για να ξεγελάνε το πλήθος, αφού αγαπιούνται. Ως απόδειξη της υποτιθέμενης μεταξύ τους λατρείας αναφέρουν ότι οι δυο τους υπήρξαν στο παρελθόν  φίλοι και μάλιστα, λέει, συγκάτοικοι.

Μπούρδες. Είναι πασίγνωστο ότι δεν υπάρχει ασφαλέστερος τρόπος για να μισήσεις τον φίλο σου από το να συγκατοικήσεις μαζί του. Σας διαβεβαιώνω λοιπόν, οι καβγάδες είναι 100% αληθινοί. Τα βαθύτερα αίτια χάνονται κάπου στα βάθη της δεκαετίας του ‘70. Μη να άφηνε ο Γιώργος τις βρώμικες κάλτσες του σκόρπιες  δεξιά κι αριστερά σ’ όλο το σπίτι; Μη να τελείωνε ο Αντώνης πρώτος το ζεστό νερό και δεν έβρισκε ο άλλος όταν γύρναγε ιδρωμένος από την ποδηλατάδα; Ποιος ξέρει. Το σίγουρο είναι ότι οποιαδήποτε ιδεολογική ή κομματική διαφωνία ωχριά μπροστά σε αυτή  που μπορεί να γεννηθεί από την καθημερινή αμέλεια τοποθέτησης του μπουκαλιού με το γάλα πίσω στο ψυγείο, ας πούμε. (Για να μη μιλήσουμε για τις τρίχες από το ξύρισμα στο νιπτήρα και το χοντρύνουμε)

Έτσι λοιπόν βρίσκω απόλυτα πιθανό οι δυο αρχηγοί να έχουν μεταφέρει τον παλιό καβγά τους για το ποιος θα καθίσει στην «καλή» πολυθρόνα μπροστά στην τηλεόραση, στα έδρανα της Βουλής. Το θέμα είναι βέβαια, τι έργο θα παίξει πια σ’ αυτή την τηλεόραση…..

Advertisements
This entry was posted in ΩΡΑΙΟΣ ΩΣ ALIEN and tagged , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s