ΕΚΤΑΚΤΟ LAUNDRY BASKET

Στον φωστήρα εκείνο που μετά από τόσους μήνες αναμονής και μηρυκασμού αποφάσισε να αναθέσει το ρόλο του κριτή για την απαλλαγή των «ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων» από το χαράτσι της ΔΕΗ στον …. drum roll …….ΕΦΟΡΟ!

Σε ποιον; Στον ΕΦΟΡΟ! ΣΚΕΤΟ. ΜΟΝΟ ΤΟΥ. Στον ΕΦΟΡΟ! Στον υπάλληλο αυτό του οποίου η ανικανότητα ή / και φαυλότητα κοστίζει στο ελληνικό κράτος δισεκατομμύρια σε φοροδιαφυγή το χρόνο.  Και που θα το αναγκάσει επιπλέον να πληρώσει άλλα πόσα εκατομμύρια σε ιδιώτες για να κάνουν τη δουλειά που αυτός δεν θέλει ή / και δεν μπορεί να κάνει.

Σε ανθρώπους όπως η κα Τούλα Σαλιέρη του προηγούμενου μπουγαδοκόφινου (το Τούλα απ’ το Σκατούλα by the way), των οποίων το λογικό, κοινωνικό, ηθικό, αισθητικό και συναισθηματικό κριτήριο σέρνεται στα πατώματα και δεν λέει με τίποτα να σηκώσει κεφάλι.

Αλλά κι εκείνο το ρημάδι το SMS τι το στείλαμε το Φθινόπωρο; Αφού υποτίθεται ότι ηλεκτρονικά θα διασταυρώνονταν τα στοιχεία και θα δίνονταν η έγκριση. Εδώ η ΔΕΗ για να δώσει κοινωνικό τιμολόγιο αυτό κάνει, ελέγχει ενδοϋπηρεσιακά τα στοιχεία σου. Αφού η ΔΕΗ μπορεί να χωρίσει δυο γαϊδάρων άχερα, το Υπουργείο Οικονομικών pour quoi pas? Οέο;

Τουτέστιν, άντε να δούμε πόσο πάει η λαδο – ταρίφα εξαίρεσης των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Να υποθέσω ότι την απόφαση  πήρε ο Βαγγέλης; Που δήλωσε πλήρη άγνοια για το 4 – 4 – 2,  ως άλλη νοικοκυρά του τρίτου που «δεν είχε ιδέα» ότι  ο νεαρός του πρώτου είναι χρόνια πρεζόνι και κλεφτρόνι: «Μη μου πεις! Λαδώνονται οι εφοριακοί; Και φαινόταν τόσο καλό παιδί!».

Να υποθέσω ότι την απόφαση πήρε κάποιος σύμβουλος; Κάποιο συμβούλιο συμβούλων; Κάποιος σύμβουλος συμβουλίου; Κάποιος  που δεν είχε ιδέα; Κάποιος που βαριόταν και διάλεξε την πιο εύκολη λύση;

Δεν  με ενδιαφέρει.

To whom it may concern λοιπόν τούτο το ωραιότατο κοφίνι, μαζί με τα άπλυτα, πάνω στην κεφάλα, διότι όπως καταλαβαίνετε εμείς οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες είμαστε αυτό ακριβώς: ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ. Όχι ΗΛΙΘΙΕΣ!

Καλά κρασιά.

Advertisements
This entry was posted in taxisnietthisisoviet.gr, YOURAUNTSLAUNDRYBASKET.COM and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to ΕΚΤΑΚΤΟ LAUNDRY BASKET

 1. Ο/Η Ein Steppenwolf λέει:

  Γι’ αυτό σου λέω: άλουστη κι αχτένιστη την επόμενη φορά στην κυρία Σαλιέρη! Κι ένα μωρό στην αγκαλιά θα είναι ιδανικό (δικό σου ή δανεικό) 🙂

 2. Ο/Η alienellin λέει:

  Ελπίζω να μην πέσω πάλι στην κα Σαλιέρη.
  Αλλά σάματις κι οι άλλοι καλύτεροι θάναι; Έφορος δεν είναι ένας οποιοσδήποτε υπάλλληλος της εφορίας, είναι rank, βαθμός, και όσοι τον αποκτήσουν πολύ λίγο συγκινούνται από μωρά. ‘Ασε που μπορεί και να μου πουν ότι το μωρό είναι τεκμήριο!

  • Ο/Η Ein Steppenwolf λέει:

   ‘Ασε που μπορεί και να μου πουν ότι το μωρό είναι τεκμήριο!
   🙂 Το μυστικό είναι το μωρό να προκαλεί αηδία. Ένας κατάσκοπος ή έμπορος ναρκωτικών ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων κάθε φορά που ήθελε να περάσει τα σύνορα με αυτοκίνητο, έπαιρνε μαζί του ένα παιδάκι και λίγο πριν τα σύνορα τού αγόραζε ένα παγωτό. Μέχρι να φτάσουν στο φυλάκιο, το παιδί είχε πασαλείψει το παγωτό σ’ όλη του τη μούρη και στο μισό αμάξι. Με το που έβλεπε το θέαμα ο φύλακας, τους έκανε αηδιασμένος σήμα να περάσουν, χωρίς να ψάξει το αμάξι…

   • Ο/Η alienellin λέει:

    Έννοείς ότι το παιδί ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ;!
    Άρα έχω λεφτά να το ταίζω και να το κρατάω ζωντανό. Κι αφού κρατάω ένα μωρό ζωντανό, πρέπει να έχω τουλάχιστον άλλα δέκα χιλιάρικα εισόδημα, άρα και πρέπει να πληρώσω περισσότερο φόρο εισοδήματος και πρέπει να πληρώσω το χαράτσι. Ή εν πάσει πριπτώσει, αυτός που το ταίζει, αυτός και να πληρώσει.
    Αυτή είναι η συλλογιστική.

 3. Ο/Η Ein Steppenwolf λέει:

  Έννοείς ότι το παιδί ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ;!
  🙂 Ειδικά τα μωρά υπάρχουν πολοί, πολλοί, πολλλοί τρόποι να γίνουν αηδιαστικά… (Και μόνο να κλαίνε που δεν έχουν να φάνε – φτάνει).

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s