ΗΛΘΕ Η ΑΝΟΙΞΙΣ!

Η ζούγκλα της Αθηναϊκής ασφάλτου άνθισε.

Σας το λέω μετά πάσης βεβαιότητος: τη διέσχισα όλη προχτές. Η χαοτική έτσι κι αλλιώς βλάστηση στους δρόμους της πύκνωσε και οργιάζει. Ζαλισμένοι οδηγοί ζουζουνίζουν αναποφάσιστοι μεταξύ των λωρίδων, αφού η ανοιξιάτικη άχλη έχει θολώσει  τα όρια των διαχωριστικών γραμμών και τα μυαλά των ορμονοφορτωμένων οδηγών. Μάταια προσπαθείς, ω εξερευνητή, να κρατήσεις τον ίσο στο κέντρο της λωρίδας σου: παραστρατημένα οχήματα κάθε είδους λοξοδρομούν μεθυσμένα ή πετάγονται σπαστικά  κι απροειδοποίητα από αριστερά και δεξιά, παραγκωνίζοντάς σε και κάνοντάς σε να ελίσσεσαι με αδιάκοπη μαεστρία προκειμένου να τα αποφεύγεις. 

Τα τελευταία κράνη έχουν  τώρα εντελώς εξαφανιστεί από τα κεφάλια των μηχανόβιων, η συμπεριφορά των οποίων είναι πια τόσο απρόβλεπτη, που το National Geographic εγκατέστησε ειδικές κάμερες σε όλη την πόλη προκειμένου να την καταγράψει για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ: “Greek bikers: not an urban myth after all”.

Ερωτευμένοι οδηγοί περνάνε τα κόκκινα σε τόσο μεγαλύτερη ποσότητα και διάρκεια απ’ ότι συνήθως, που πολλές φορές σε κάνουν να νομίζεις ότι στο φανάρι υπάρχει τροχονόμος. Αλλά όχι, είναι η Άνοιξη, βρε.

Τα ταξί ανθίσανε κι αυγατίσανε σε μυριάδες φέτος (ήταν καλή η σοδειά τους φαίνεται) και ξεχύθηκαν στους δρόμους σε σμήνη, πλημμυρίζοντας με το κίτρινό τους το οπτικό πεδίο μέχρι το τέλος του ορίζοντα.

Στα φανάρια, οι μετανάστες δεν πουλάνε πια χαρτομάντιλα, αλλά πολύχρωμα λουλούδια. Τα παράθυρα έχουν δειλά – δειλά κατεβάσει προς τα κάτω τα τζάμια τους, πράγμα που αυξάνει την πιθανότητα να βρεθείς με τα πολύχρωμα λουλούδια και το χέρι του μετανάστη στη μύτη, μειώνει την πιθανότητα να μην ακούσεις τα στη διαπασών  μπουζουκοκαλέσματα ζευγαρώματος του διπλανού ηχοσυστήματος – οδηγού.

Σπάνια εξωτικά είδη τροχοφόρων κάνουν την εμφάνισή τους: Μέσα από τις σκονισμένες αχτίδες του ήλιου στην κάθοδο της Συγγρού ξεπροβάλλει τεμπέλικα ένα δείγμα Anencephalus Podilatikus, και μάλιστα- είμαστε στ’ αλήθεια τόσο τυχεροί;- της υποκατηγορίας Anef Kranius ! Όταν η νύχτα πέσει για τα καλά πάνω στην πόλη, μέσα από την ανοιξιάτική  δροσιά, στην άνοδο της ίδιας λεωφόρου, μόλις που διακρίνεται ο εξάδελφος του είδους Dekapla Anencephalus Podilatikus Anef Kranious Ke Anef  Photus! Τι τύχη!

SATURDAY NIGHT JUNGLE FEVER

Όμως η βραδιά επιφυλάσσει και άλλες ευχάριστες εκπλήξεις, Είμαι πάνω σε αριστερή στροφή  σε πολυσύχναστο και ταχείας κυκλοφορίας δρόμο όταν κάτι παίρνει το μάτι μου στα δεξιά μου. Γυρίζω και τι να δω: Σφηνωμένο ανάμεσα σε μένα και τη νησίδα σε διαδικασία «προσπέρασης από δεξιά πάνω σε στροφή» το εξωτικότερο όλο των πτηνών: Mixanius Omadus Dius Greeken Polizei και μάλιστα Anef Sirinus Oute Kan Beepus!

Παρολίγον (για μια τρίχα δηλαδή) συγκρούσιους. Μάξιμους.

Στο ραδιόφωνο παίζει «It’s my lucky day». Πράγματι.

Advertisements
This entry was posted in ΑΣΦΑΛΤΟΣ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

32 Responses to ΗΛΘΕ Η ΑΝΟΙΞΙΣ!

 1. Ο/Η Ein Steppenwolf λέει:

  Τα ίδια με άλλα λόγια (απ’ τον Νίκο Δήμου): Στο κόκκινο!:

  Γιατί χρεοκοπήσαμε; Δεν έχετε παρά να δείτε πώς οδηγούμε στους δρόμους. Η πιο απτή απόδειξη ανομίας και ανορθολογισμού.

  Χρόνια τώρα ζούμε και οδηγούμε άτσαλα. Δεν μας το επέβαλε ούτε η τρόικα, ούτε η Μέρκελ.

  Ο ΚΟΚ είναι η πιο απλή εφαρμογή της λογικής. Δεν περνάμε με κόκκινο γιατί θα τρακάρουμε.

  Τα κόκκινα φανάρια έφεραν την τρόικα. Το έλλειμμα ορθολογισμού και οργάνωσης.

  Ας ελπίσουμε όσοι οδηγούν μεθυσμένοι (απ’ τις μυρωδιές της Άνοιξης) να μην ψηφίσουν και μεθυσμένοι 🙂

  • Ο/Η alienellin λέει:

   ‘Hope springs eternal in the human breast;
   Man never Is, but always To be blest:
   The soul, uneasy and confin’d from home,
   Rests and expatiates in a life to come.’
   – Alexander Pope, An Essay on Man

   • Ο/Η Ein Steppenwolf λέει:

    Πολύ όμορφο!

    24 Eylül 1945

    En güzel deniz:
    Henüz gidilmemiş olanıdır.
    En güzel çocuk:
    Henüz büyümedi.
    En güzel günlerimiz:
    Henüz yaşamadıklarımız.
    Ve sana söylemek istediğim en güzel söz:
    Henüz söylememiş olduğum sözdür…

    Nazım Hikmet Ran

    24 Σεπτέμβρη 1945

    Η ομορφότερη θάλασσα
    είναι αυτή στην οποία ακόμα δεν πήγαμε.
    Το ομορφότερο παιδί
    είναι αυτό δεν έχει μεγαλώσει ακόμα.
    Οι ομορφότερες ημέρες μας
    είναι αυτές που ακόμα δεν ζήσαμε.
    Και τα ομορφότερα λόγια που θέλησα να σου πω:
    είναι τα λόγια που ακόμα δεν μπόρεσα να πω.

    Ναζίμ Χικμέτ Ραν

   • Ο/Η alienellin λέει:

    To θέμα είναι ότι η πρώτη γραμμή » Hope springs eternal in the human breast» ή ακόμα και σκέτο ‘Hope springs eternal …..» έχει επικρατήσει στα αμερικάνικα αγγλικά κυρίως να λέγεται μελαγχολικά ή ειρωνικά, όπως λέμε εμείς «Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία». Και να θέλεις να ψηφίσεις νηφάλιος, πως; Εδώ από το Μώλυ έμαθα ότι και τα μικρά κόμματα πετιούνται έξω από την πίττα, ενώ μέχρι πρότινος νόμιζα ότι μόνο το λευκό πετιέται (το άκυρο έχει μια λογική να εξαιρείται). Τι φασισμός είναι αυτός; Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω, και πίστεψέ με ότι πάρα πολύς κόσμος επίσης δεν ξέρει. Όταν το ερώτημα είναι ευρώ ή δραχμή, πως να ψηφίσεις με αυτές τις προϋποθέσεις μικρά κόμματα;

   • Ο/Η alienellin λέει:

    Πάντως στο σάιτ του κου Σαραντάκου, στο οποίο σταμάτησα να σχολιάζω αλλά το οποίο παρακολουθώ, προ ημερών δημοσιεύτηκε ένα ποστ με poll, το οποίο βέβαια δεν έχει καμία στατιστική σημαντικότητα, αλλά πολύ θα σε χαροποιήσει ως προς το αποτέλεσμα της ΔΡΑΣΗΣ.

   • Ο/Η Ein Steppenwolf λέει:

    Ένα κόμμα χρειάζεται 3% για να μπει στη Βουλή. Θα το πάρει; Πρόκειται γι’ αυτοεκπληρούμενη προφητεία: αν πεις ναι, τότε το ψηφίζεις και πράγματι μπαίνει. Αν πεις όχι, τότε δεν το ψηφίζεις και πράγματι δεν μπαίνει.

    Αυτό που πρέπει είναι να ψηφίσουμε κατά συνείδηση, έχοντας εμπιστοσύνη στην κρίση μας. Χαμένη είναι η ψήφος ακριβώς τότε, όταν δίνεται σε κόμμα που δεν θέλουμε να ψηφίσουμε!

    Τις τελευταίες μέρες επικρατεί κλίμα αισιοδοξίας στη «Δράση», της οποίας τα ποσοστά φαίνεται ν’ ανεβαίνουν εκθετικά.

    Το ιστολόγιο του Σαραντάκου δεν το παρακολουθώ πια, διότι θα δυσκολευόμουν πολύ να διαβάζω χωρίς να γράφω και τη δική μου γνώμη. Το poll της ανάρτησης που λες μπορεί να νοθευτεί πολύ εύκολα, διότι δεν υπάρχει τρόπος να εμποδιστούν οι διπλοτριπλοψηφίες.

   • Ο/Η alienellin λέει:

    Τι εννοείς ¨δεν το παρακολουθείς πια;» Τότε ποιος έδωσε τις 93 ψήφους στη ΔΡΑΣΗ; 🙂
    Πάντως οι διπλοψηφίες από το WordPress ελέγχονται ως ένα σημείο, επιπλέον ποιος θα μπει στον κόπο να διπλοτριπλοψηφίσει;
    Και τι σε εμποδίζει από το να σχολιάσεις; Ή τι βρίσκεις τόσο ενοχλητικό στο να μη σχολιάζεις; Εγώ μόνο τα σχόλια δεν παρακολουθώ πια, γι αυτό και δεν κατάλαβα ότι δεν σχολιάζεις πια. Προσωπικά σταμάτησα να σχολιάζω γιατί βρίσκω τους συνομιλητές a little one-sided, και όπως αρμόζει σ’ ένα άλιεν, αλλά και σ’ έναν καυγά με έναν κατ’ όνομα Φυσικό, I left with a bang!
    Αλλά το μπλογκ μου αρέσει, ειδικά αφού μαθαίνω πράγματα για τα γλωσσολογικά που δεν ήξερα αλλά στα οποία εσύ είσαι ούτως ή άλλως πολύ καλύτερα ενημερωμένος. Πάντως στο πολ, η ΔΡΑΣΗ είναι δεύτερη δύναμη μετά το ΣΥΡΙΖΑ! Άκου να δεις…..

   • Ο/Η alienellin λέει:

    «Αυτό που πρέπει είναι να ψηφίσουμε κατά συνείδηση, έχοντας εμπιστοσύνη στην κρίση μας. Χαμένη είναι η ψήφος ακριβώς τότε, όταν δίνεται σε κόμμα που δεν θέλουμε να ψηφίσουμε!»
    Αυτό είναι εύκολο να το λες από τη Γερμανία. Δεν θα βρεθείς εσύ με την Αλέκα Πρωθυπουργό και τον Τσίπρα καπέλο Υπουργό στο Εξωτερικών. 🙂
    Από την άλλη ‘to thine own self be true» που λέει και ο Σακεσπήρος…..

   • Ο/Η Ein Steppenwolf λέει:

    Στο exit poll του Lifo, η Δράση βγαίνει δεύτερο ή τρίτο κόμμα με 13%, μαζί με τη «Δημιουργία, ξανά!». Πρώτος ο ΣυΡιζΑ με 30%. Η ΝΔ και το ΠαΣοΚ δεν πιάνουν το 3%.

    Αυτά μεταξύ των μορφωμένων, δηλαδή αυτών που ξέρουν ακόμα και να στέλνουν ημέιλ. Δυστυχώς όμως το 45% των Ελλήνων δεν έχει μπει ούτε μια φορά στο Διαδίκτυο…

   • Ο/Η alienellin λέει:

    Καλά το λέγανε οι αστρολόγοι: «τι τους ήρθε και βάλαν τις εκλογές μέσα σ’ αυτή την πανσέληνο» 🙂

   • Ο/Η alienellin λέει:

    Ταύτιση Lifo με την προεκλογική δημοσκόπηση του «Οι λέξεις έχουν τη δική του ιστορία»

   • Ο/Η Ein Steppenwolf λέει:

    !!!

    Εννοείς ότι τα ποσοστά ήταν παρόμοια;

    !!!

   • Ο/Η alienellin λέει:

    Όχι όπως είχα γράψει τότε (25 Απριλίου) «Πάντως στο πολ, η ΔΡΑΣΗ είναι δεύτερη δύναμη μετά το ΣΥΡΙΖΑ! Άκου να δεις…..»
    Στις δημοσκοπήσεις στα σάιτ τα ακριβή ποσοστά δεν έχουν και τόση σημασία. Όπως μου επεσήμανες κι εσύ ο ίδιος, οι δημοσκοπήσεις αυτές έχουν τους περιορισμούς τους. Πάντως, όπως σου επεσήμανα εγώ, έχουν την ενδεικτική σημασία τους κι αυτές.

   • Ο/Η Ein Steppenwolf λέει:

    Πήγα και το είδα· τα ποσοστά γενικά συμφωνούν με του Lifo! Π.χ. ΠαΣοΚ και ΝΔ δεν πιάνουν 3%. Η «Δημιουργία, ξανά!» έχει κάτω από 4%, αλλά με τη δυναμική της δεν αποκλείεται να έφτανε το 13% δέκα ημέρες αργότερα.

   • Ο/Η alienellin λέει:

    Να και μια μικρή μπλόγκερ που ψήφισε δράση. http://marilou.wordpress.com/2012/04/27/greek-elections-2012-drassi-stefanos-manos/#comment-364

   • Ο/Η Ein Steppenwolf λέει:

    Χαριτωμένο ιστολόγιο· λέω να γίνω θαμώνας του.

  • Ο/Η Ein Steppenwolf λέει:

   Τι εννοείς ¨δεν το παρακολουθείς πια;” Τότε ποιος έδωσε τις 93 ψήφους στη ΔΡΑΣΗ;

   Εννοώ ότι δεν διαβάζω πια ούτε τις αναρτήσεις ούτε τα σχόλια. Είναι αδύνατον να ξέρω πώς μαζεύτηκαν οι 93 ψήφοι.

   Πάντως οι διπλοψηφίες από το WordPress ελέγχονται ως ένα σημείο, επιπλέον ποιος θα μπει στον κόπο να διπλοτριπλοψηφίσει;

   Η WordPress μπορεί να ελέγχει διπλοψηφίες με σύγκριση της διεύθυνσης IP, με χρήση cookies και με σύγκριση του λογαριασμού χρήστη του ψηφοφόρου. Και οι τρεις έλεγχοι μπορούν να παρακαμφθούν εύκολα. Αλλά το πιο απλό είναι να στείλει κανείς ένα ημέιλ στους γνωστούς του ζητώντας τους να πάνε στην τάδε ιστοσελίδα και να διαλέξουν «Δράση».

   Και τι σε εμποδίζει από το να σχολιάσεις; Ή τι βρίσκεις τόσο ενοχλητικό στο να μη σχολιάζεις;

   Ναι, δεν αντέχω πολλή ώρα να παίζω το φυτό.

   Εγώ μόνο τα σχόλια δεν παρακολουθώ πια, γι αυτό και δεν κατάλαβα ότι δεν σχολιάζεις πια. Προσωπικά σταμάτησα να σχολιάζω γιατί βρίσκω τους συνομιλητές a little one-sided, και όπως αρμόζει σ’ ένα άλιεν, αλλά και σ’ έναν καυγά με έναν κατ’ όνομα Φυσικό, I left with a bang!

   Τον θυμάμαι τον καβγά, για την ομοιοπαθητική. Κρίμα, διότι ο Φυσικός είναι αξιόλογος σχολιαστής. Αν δεν απατώμαι, είχατε κι οι δύο δίκιο, η θέση του ενός δεν αναιρούσε αυτήν του άλλου.

   Εγώ έφυγα εξαιτίας μερικών ανάγωγων τύπων που ο οικοδεσπότης παραδόξως (;) τούς είχε στα ώπα-ώπα.

   Αλλά το μπλογκ μου αρέσει, ειδικά αφού μαθαίνω πράγματα για τα γλωσσολογικά που δεν ήξερα αλλά στα οποία εσύ είσαι ούτως ή άλλως πολύ καλύτερα ενημερωμένος. Πάντως στο πολ, η ΔΡΑΣΗ είναι δεύτερη δύναμη μετά το ΣΥΡΙΖΑ! Άκου να δεις…..

   Οι περισσότερες αναρτήσεις είναι όντως αξιόλογες. Αλλά σου αρχίζει κατηγορώντας το Μνημόνιο, τη Μέρκελ, την παγκόσμια συνωμοσία εναντίον της Ελλάδας και στο τέλος της παραγράφου βάζει ένα «Αλλά, όπως έχω τονίσει πολλές φορές, εμείς εδώ δεν πολιτικολογούμε, λεξικολογούμε» 🙂

   Πράγματι ο πυρήνας της παρέας αποτελείται από οπαδούς του ΣυΡιζΑ. Ο οικοδεσπότης γράφει στην Αυγή, το επίσημο όργανο του ΣυΡιζΑ. Οι σχέσεις τους με το ΚΚΕ και τη ΔημΑρ μού θυμίζουν το παρακάτω ανέκδοτο:

   I was walking across a bridge one day, and I saw a man standing on the edge, about to jump. I ran over and said: «Stop. Don’t do it.»
   «Why shouldn’t I?» he asked.
   «Well, there’s so much to live for!»
   «Like what?»
   «Are you religious?»
   He said, «Yes.»
   I said, «Me too. Are you Christian or Buddhist?»
   «Christian.»
   «Me too. Are you Catholic or Protestant?»
   «Protestant.»
   «Me too. Are you Episcopalian or Baptist?»
   «Baptist.»
   «Wow. Me too. Are you Baptist Church of God or Baptist Church of the Lord?»
   «Baptist Church of God.»
   «Me too. Are you original Baptist Church of God, or are you Reformed Baptist Church of God?»
   «Reformed Baptist Church of God.»
   «Me too. Are you Reformed Baptist Church of God, Reformation of 1879, or Reformed Baptist Church of God, Reformation of 1915?»
   He said: «Reformed Baptist Church of God, Reformation of 1915.»
   I said: «Die, heretic scum,» and pushed him off.

   • Ο/Η alienellin λέει:

    «Εννοώ ότι δεν διαβάζω πια ούτε τις αναρτήσεις ούτε τα σχόλια. Είναι αδύνατον να ξέρω πώς μαζεύτηκαν οι 93 ψήφοι.»
    Πλάκα κάνω βρε Λύκε! Αυτό που εννοώ είναι ότι με εντυπωσιάζει το ποσοστό των αναγνωστών του ιστολογίου που ψήφισαν ΔΡΑΣΗ.

    «Αλλά το πιο απλό είναι να στείλει κανείς ένα ημέιλ στους γνωστούς του ζητώντας τους να πάνε στην τάδε ιστοσελίδα και να διαλέξουν «Δράση».

    Ναι αλλά ποιος θα μπει στον κόπο, είναι το ζήτημα.

    «Τον θυμάμαι τον καβγά, για την ομοιοπαθητική. Κρίμα, διότι ο Φυσικός είναι αξιόλογος σχολιαστής. Αν δεν απατώμαι, είχατε κι οι δύο δίκιο»

    Ο καυγάς δεν έγινε για την ομοιοπαθητική, per se, δεν με ενδιαφέρει εξάλλου και τόσο το θέμα, αλλά έγινε για το στενό μυαλό και το ανάγωγον του Φυσικού, χαρακτηριστικά τα οποία αναιρούν τις όποιες γνώσεις του και το όποιο αξιόλογο του πνεύματός του και για μένα τον καθιστούν μη αξιόλογο σχολιαστή.

    Η πλάκα είναι ότι η μοίρα με έφερε να έχω μεγαλώσει ανάμεσα σε Φυσικούς οι οποίοι εμφανίζονται από παντού στη ζωή μου σε καίριες θέσεις και για τους οποίους είμαι σίγουρη τουλάχιστον ότι είναι όντως φυσικοί. Πολλοί από αυτούς δουλεύουν ή δούλευαν στο CERN , κάποιοι στο ITER και αρκετοί από αυτούς έχουν δοκιμάσει την ομοιοπαθητική και κάποιο κάνουν και τώρα.

    Το ανοιχτό μυαλό είναι ίδιον ενός καλού επιστήμονα άλλωστε. Δυστυχώς είχα τσαντιστεί τόσο πολύ που ζήτησα από έναν από αυτούς να γράψει μια ευγενικότατη επιστολή την οποία ο Φυσικός έφτυσε ανάγωγα, χωρίς να ξέρει καν με ποιον μιλάει, ο καημένος.

    Στο τέλος με κατηγόρησε για απόκρυψη στοιχείων, λες και το ψευδώνυμο του καθενός είναι αστυνομική ταυτότητα. (Πάντως λέμε Ο εξωγήινος. Αλλά το κυριότερο, η διαδικτυακή περσόνα που έχω δεν θέλω να έχει σχέση τόσο με προσωπικά στοιχεία, όσο με την εμπειρία του να είσαι ξένο σώμα στην υποτιθέμενη πατρίδα σου. )

    Στην πραγματικότητα κανείς δεν ξέρει τίποτα για κανέναν στο ίντερνετ, ένας υποτιθέμενος φυσικός θα έπρεπε να το ξέρει αυτό, αλλά μάλλον είναι και νεαρός στην ηλικία οπότε ας του το συγχωρήσουμε. Είχα γράψει και ένα ποιηματάκι γι αυτόν στο ποστ “an ode to spotty youth”

    Γενικώς πολλοί από τους σχολιαστές έχουν παρωπίδες εκεί. ‘Όταν τους είπα ότι το ΛΑΟΣ δεν είναι το χειρότερο πράγμα που έτυχε στην πολιτική έπεσαν όλοι να με φάνε, τώρα ας φάνε τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στη μάπα να γελάμε.

    Εσύ τι καυγά έκανες; Χαμπάρι δεν πήρα.

  • Ο/Η Ein Steppenwolf λέει:

   Μην ανησυχείς, το ΚΚΕ έχει αποκλείσει τη συμμετοχή του σε οποιαδήποτε κυβέρνηση συνεργασίας και αυτοδύναμο αποκλείεται να βγει. Το ίδιο και ο ΣυΡιζΑ.

   • Ο/Η alienellin λέει:

    Καλά, αυτά είναι λόγια. Αν μυριστούν την εξουσία να δούμε τι θα κάνουν.

   • Ο/Η Ein Steppenwolf λέει:

    Έχει αποκλείσει την συνεργασία σε κυβέρνηση με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Την εξουσία δεν την θέλουν με καμία Παναγία, διότι θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση αν τυχόν πάρουν τα ηνία στα χέρια τους.

   • Ο/Η alienellin λέει:

    Οπότε ποιος ο λόγος που πολιτέυονται; Ένας τρελός, τρελός πλανήτης….

  • Ο/Η Ein Steppenwolf λέει:

   Ναι αλλά ποιος θα μπει στον κόπο, είναι το ζήτημα.

   Οποιοσδήποτε έχει όρεξη και χρόνο για πλάκες.

   Εσύ τι καυγά έκανες; Χαμπάρι δεν πήρα.

   Καβγά δεν έκανα, ἠ μάλλον τον σταμάτησα εν τη γενέσει του φεύγοντας. Η μόνη πέτρα που έριξα ήταν μια μαύρη πίσω μου.

   • Ο/Η alienellin λέει:

    Για ποιο θέμα τσαντίστηκες;

   • Ο/Η Ein Steppenwolf λέει:

    Δεν τσατίστηκα με κάποιο θέμα, αλλά με τον χορό αγενών σχολιαστών που διαφώνησαν με τη θέση μου ότι είναι δικαίωμα κάθε πολίτη, άρα και της τότε υπουργού παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου, να στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο.

   • Ο/Η alienellin λέει:

    Πάντως ο Σαραντάκος θέλει την πολυφωνία και δεν του αρέσει να φεύγουν σχολιαστές απ’ ότι έχω καταλάβει.Γενικά είναι πολύ ανεκτικός σε κάθε είδους σχόλια, γι’ αυτό ίσως και αφήνει τα πράγματα ανεξέλεγκτα σε μεγάλο βαθμό.

   • Ο/Η Ein Steppenwolf λέει:

    Είναι όμως μεροληπτικός.

 2. Ο/Η Ein Steppenwolf λέει:

  Όταν τους λένε «Εσείς είστε ο Νόμος», θα έπρεπε να τους το εξηγούν καλύτερα.

  • Ο/Η alienellin λέει:

   Ήμουνα στο τσακ να κόψω και το τιμόνι λίγο δεξιά όταν είδα κάτι μαύρο δίπλα μου. Άντε μετά να εξγήσεις ότι φταίνε αυτοί. Θα λέγανε «έβαλα σειρήνα» και τελείωσε. Που δεν είχαν βάλει, πρώτον, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν ήταν και ανάγκη να προσπεράσουν από δεξιά. Ας κάνανε μια παρανομία προσπερνώντας πάνω στη στροφή, που λέει ο λόγος, αλλά όχι και από δεξιά!

   • Ο/Η Ein Steppenwolf λέει:

    (Δεν κάνω πλάκα).

    Γιατί δεν αγοράζεις μια κρυφή κάμερα; Υπάρχουν στυλό μ’ ενσωματωμένη κρυφή κάμερα και μικρόφωνο για €70. (Υπάρχουν και με €30, αλλά σύμφωνα με τις αξιολογήσεις αγοραστών στο Amazon είναι για τα σκουπίδια). Δεν αποκλείεται καθόλου να υπάρχουν κάμερες και γι’ αυτοκίνητα.

   • Ο/Η alienellin λέει:

    Για το αυτοκίνητο δεν ξέρω, πάντως θα ήταν χρήσιμες στην επόμενη επίσκεψή μου σε δημόσια υπηρεσία.

   • Ο/Η Ein Steppenwolf λέει:

    Πράγματι…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s